Ok, 14+ piger og drenge
SÅ ET DET OP TIL JER!!

Vi har skaffet den bedste danseinstrukør og vi har reserveret Sandbjerghallen onsdag kl 19:30-21:00. Så nu er der endelig mulighed for teenagere i alderen 14+ at få dyrket noget seriøst dans. Træneren hedder Amalie, og hun skriver om sig selv:

Jeg er uddannet danser fra FP IDA og Hotstepper. Derudover har jeg taget en del kurser i danseundervisning. Jeg underviser i dans til dagligt og arbejder også som performer. Jeg har bla. Danset i musikvideo med Jokeren, KaSer og Power Regression.

Min undervisning er primært hip hop, men jeg kan godt lide at blande en masse stilarter, såsom ballet, popping, house, moderne osv.
Jeg prøver at fremhæve hvad eleverne kan i stedet for hvad jeg kan, da det giver selvtillid og eleverne finder frem til hvad DE er gode til.
Paprika, som i kender fra TweenDance er Amalies hjælpetræner.

Prisen bliver kun kr. 300 for resten af sæsonen. Holdet er et opvisningshold. 

Beskrivelse af holdet 

Teen Dance er et danse hold for børn fra 14 år og op.

Vi skal danse for fuld knald, med temabestemte sange og vigtigst af alt, hygge og have det sjovt.

Jeg elsker selv at danse, det er bare den sjoveste måde at røre sig på! Og DU kan være med uanset om du danser eller ej i din hverdag.

Du vil få sved på panden, og opleve en god og alsidig træningsform, hvor du vil få afprøvet lidt forskellige dansemoves.

Alle kan være. Så har du lyst til at danse dig i form, så er det helt sikkert dette hold, som du skal gå på.

Vi skal lære en dans, som vi kan vise til afslutningen til marts. Du får lov til at komme med ideeer til en koregrafi. Inden vi øver show, øver vi rytme og lærer de vigtigste dansetrin inden for stilarterne hiphop, house og ballet/jazz. Derudover lærer du hvordan man performer foran et stort publikum. 

Hold t-shirt, opvisningsdragt eller lignende fælles udtryk for holdet samt evt. rekvisitter i forbindelse med opvisninger er inkluderet i kontingentet.

 

Tilmeld dig holdet

Generel information

  • Onsdag kl. 19:30-21:00
  • Fra uge ? til og med uge 15, 2020
  • Sandbjerg hallen - hal B
  • 14 år og opefter

Træner

Amalie

Amalie
Tlf.: