Kunne du godt tænke dig at udfordre din balance og blive god til at cykle på unicykel?

I SUC vil du have mulighed for at blive trænet af nogle af de bedste unicyklister i Danmark.

Træningen vil være med mål på at udvikle færdighederne på unicyklen, samt at opbygge et fællesskab på holdet. Der vil derfor både være fokus på den enkelte cyklist, samt holdet.

I sæsonen vil der være mulighed at deltage ved DM i Freestyle og hockey i Jyllinge med et show, som vi laver når vi kommer tættere på. Vi vil til træningerne lave en masse sjov, og vi leger en masse lege. Både på ben og cykler. Når man skal lære at cykle tager det i gennemsnit omkring tre træningsgange i hallen.

Vi anbefaler, at du tager en af dine forældre med til de første træninger, så de kan hjælpe dig i gang. Det er nemlig en stor fordel at have nogle der kan holde en i hånden, til man begynder selv at kunne køre. Det er vigtigt at du har nogle sko med, som du kan cykle i. De må meget gerne have en flad sål og sidde godt fast på foden. Der vil være nogle cykler som man kan låne, men har man sin egen unicykel, så tag endelig den med.

Alle er velkomne til at komme forbi til en prøvetime, med en ven eller veninde.

Hold t-shirt, opvisningsdragt eller lignende fælles udtryk for holdet samt evt. rekvisitter i forbindelse med opvisninger er inkluderet i kontingentet.

Pris kr. 1.000,00.

 

Tilmeld dig holdet

Generel information

  • Torsdag kl. 17:00-18:00
  • Fra uge 34, 2019 til og med uge 15, 2020
  • Sandbjerg hallen A+B
  • 0. klasse og op