Lømlerne er et drengehold med parkour inspireret træning for børn i 1. - 6. klasse.

Holdet for dem som allerede har prøvet kræfter med springgymnastik, men nye børn er der bestemt også plads til på holdet. 
Holdets træning er på 1 time pr. gang, så de for alvor får et højt udbytte af træningen. Vi er ikke større, end at vi stadig synes, det er sjovt at lege, så især vores opvarmning tager udgangspunkt i at skabe den helt rigtige og glade stemning på holdet, og hvor alle er med. 
Opvarmningen er en vigtig forudsætning for, at vi bagefter kan udføre svære spring.

Efter opvarmningen er vi klar til spring træningen, hvor børnene vil opleve, at vi fokuserer på, hvor den enkelte gymnast befinder sig niveaumæssigt. 
Der vil være øvelser vi laver sammen, men også øvelser hvor vi inddeler børnene i mindre grupper efter deres niveau - på den måde opnår alle på holdet, at træningen modsvarer deres individuelle niveau. 
Øvelserne består af egentlige grundspring som kolbøtter, opspring, vejrmøller og kraftspring, og nogle vil måske lære at lave flik-flak og salto.

Gennem hele sæsonen arbejder vi med et opvisningsprogram, hvor vi for alvor kan vise, alt det vi kan, og hvor dygtige vi er til gymnastik.

Hold t-shirt, opvisningsdragt eller lignende fælles udtryk for holdet samt evt. rekvisitter i forbindelse med opvisninger er inkluderet i kontingentet.

Pris kr. 900,00

Tilmeld dig holdet

Generel information

  • Mandag kl. 16:00-17:00
  • Fra uge 34, 2019 til og med uge 15, 2020
  • Stenløse hallen, Hal 1
  • drenge,1.-6. klasse