SGC15-900386

 

Summer Gym Camp 2015 blev afholdt i dagene 3-7. august 2015 med 45 deltagere i alderen 8-13 år.

Gym Campen havde et veltilrettelagt program, som tog udgangspunkt i, at børnene over ugen skulle skabe deres helt eget show. I den forbindelse var deltagere, trænere og frivillige på besøg hos Flying Superkids og oplevede både at træne med dem, opvise for dem og til sidst opleve deres show i et stort telt fyldt med 750 andre gæster.

Inden da bød tirsdagen på overnatning i hallen for de største med masser af spændende spring træning om aftenen. Onsdag formiddag var vi i køkkenet med Irene fra fityourfood.dk og nåede både at lave god frokost, som vi spiste sammen, inden vi tog på tur til Flying Superkids, men også lækker aftensmad som vi tog med på turen.

Da børnene tog hjem fra træning torsdag eftermiddag, skete der mirakler i vores hal. Ind kom 150 stole, et lydanlæg og det mest fantastiske lys show, som Jesper og Nina hjalp os med ved lejligheden. Bag lys og lyd kom et 25 meter bredt scenetæppe, så efter en masse træning, forberedelser og prøver i løbet af fredagen var vi klar til at opvise med "The Show". Du kan se et lille klip fra vores show her.

I ugerne efter Summer Gym Camp 2015 opviste deltagerne ved en række begivenheder. Det var bl.a. ved Danser mod Cancer arrangementet, som blev afholdt i Bækkegårdshallen i Ølstykke i slutningen af august.

Ved samme lejlighed deltog Frede Frost og selvom børnene nok engang blev til rigtige show stars, var de heldigvis heller ikke større, end at man stadig gerne stillede op til et ordentligt bamsekram.

Det var i øvrigt en mor til en af deltagerne på årets Gym Camp, som var drivkraften bag Danser mod Cancer, og den vigtige sag det er.

 

 

 

Gavmilde sponsorer og samarbejdspartnere løftede Summer Gym Camp 2015 helt op til stjernerne - tak for hjælpen og støtten!