SGC16 Online 900X386

50 børn med højt humør og masser af energi indtog Stenløse Hallen i dagene fra 1. til 5. august 2016 til Summer Gym Camp. Den hed Run, Jump, Fly og havde springgymnastik som tema. Det var 5. år i træk, at vi afholdt arrangementet, og blandt deltagerne var der 5 børn, som havde været med alle årene.

Ugen bød på masser af oplevelser men også nye udfordringer. Til Gym Campen havde vi allieret os med Alison Strong fra GetStrong.dk, som hver eftermiddag lavede yoga, pilates og afspænding med børnene - det gav et tiltrængt pusterum fra alt springgymnastikken, men børnene oplevede også nye sider af træning og vigtigheden af at være smidig.

Tur I Lydstudiet 1

Også i 2016 udgaven af arrangementet var der overnatning for de største af deltagerne. De fik samtidigt noget af en udfordring - de skulle i et professionelt lydstudie og indspille en sang og video, hvor teksten var skrevet til lejligheden.

Allerede mandag eftermiddag startede forberedelserne, hvor deltagerne var samlet til sangtræning, og udover det var der jo også lige en tekst, der skulle læres. Ved den afsluttende opvisning blev videoen vist på storskærm, samtidigt med at deltagerne diskede op med flotte spring i de instrumentale dele af sangen. Det blev rigtigt vellykket, som du kan se i videoen fra vores opvisning nedenfor.

 

900

Onsdag tog vi på heldagstur til én af Danmarks absolut bedste gymnastik- og idrætsefterskoler, Gunslevholm på Falster. Her ventede et særligt trænerteam til lejligheden, som i godt samarbejde med vores egne trænere skabte den mest fantastiske dag for deltagerne.

Med på turen var Allan, far til én af deltagerne, og han skød en masse vidunderlige billeder, som han efterfølgende har samlet i et album. Det kan du se her, og var du med på turen, så lad tankerne flyve tilbage til en hel særlig dag. Vi har tradition for at lave et holdbillede af alle deltagerne på Summer Gym Camp. I år forevigede vi dem på Gunslevholm, hvor de alle var i den flotte t-shirt, vi havde lavet til årets udgave.

 

Alle dagene trænede vi en masse springgymnastik men også flotte rytmiske serier, og det hele blev gradvist til en opvisning. Den fyrede vi af fredag den 5. august om eftermiddagen foran et dejligt stort publikum, hvor også vores borgmester, Willy Eliasen, var at finde.

Hallen kogte af begejstring over, hvor flot det hele blev efter en uges skarp træning. Vi tilsatte god lyd og et fantastisk flot lysshow til lejligheden, så det blev til den helt rigtige oplevelse for alle.

Har du lyst til at se eller gense vores opvisning, så klik på videoen her til venstre.

 

Nedenfor kan du se billeder fra hele ugen, af alt det sjove vi oplevede sammen. Gavmilde sponsorer og dejlige samarbejdspartnere hjalp os hele vejen i mål med vores ønske og ambition om at skabe en ny fantastisk Gym Camp. Vi tror faktisk, det lykkedes rigtigt godt, og vi skylder dem en særlig tak for bidrag og hjælp.

Samarbejdspartnere og sponsorer ved Summer Gym Camp 2016

Rema1000logo 180X150Egedalellogo 180X150Egedalkommunelogo 180X150Getstrong Logo 180X150Gunslevholm Logo 180X150Ziegler Gulve Logo 180X150Small IT Logo 180X150JB Sound Production Logo 180X150Lydstudiet Logo 180X150Flyadvokat Logo 180X150Estateegedallogo 180X150Boligadvokat Logo 180X150Lokalbolig Logo 180X150

Her kan du se billeder fra Summer Gym Camp 2016