• 05 aug 2019
Nopainnogain 900X386

I Stenløse Gymnastik har vi gennem flere sæsoner haft fitness for voksne på programmet - og denne sæson bliver ingen undtagelse.

Vi har specialiseret os i træningsformerne Cirkeltræning og CrossGym og tilbyder holdtræning flere gange om ugen. Indholdet i de enkelte træninger og hårdheden varierer, så vi har både tilbud til dig, som er ny i fitness og funktionel træning, og til dig som gerne vil udfordres af de hårdeste workouts.

Mandag aften kl. 19:00 har vi Cirkeltræning - Basic på programmet, og som navnet antyder, er træningen tilrettelagt deltagere, som ikke tidligere har stiftet bekendtskab med funktionel træning. Vi sørger for en grundig introduktion til øvelserne, men også hvordan man skal spænde op, hvordan man øger sin mobilitet og løfter rigtigt, når vi bruger forskellige former for vægte. Erfarne deltagere kan også være med, for vi gør brug af graduering i de enkelte øvelser. Læs mere om holdet her.

Tirsdag kl. 17:30 træner vi CrossGym med særligt fokus på kredsløbsøvelser og core træning. Det er en times koncentreret træning, hvor vi fokuserer på "time under tension" - at vi konstant er i bevægelse og har hurtige skift mellem de forskellige øvelser. Vores træning er typisk temabaseret i 3 ugers forløb, så der er en god balance mellem velkendte øvelser og nye workouts. Læs mere om holdet her.

Torsdag kl. 18:30 er det igen CrossGym som kalder, men her er fokus på styrketræning. Glem alt om træningscentrenes grå maskinpark - her løfter vi vægtstænger og kettlebells, vi flipper store traktordæk, springer på plyoboxe, kaster med slammers og en masse andre sjove øvelser med de vildeste redskaber. Det er hård træning, og du skal være i god form for at være med, men er du skarp, så bliver det ugens højdepunkt. Læs mere om holdet her.

Lørdag morgen kl. 9:00 starter vi weekenden med Cirkeltræning - Advanced. Som navnet antyder, er det mere avancerede øvelser, vi laver, og det skal du ikke lade dig skræmme af - men du skal være klar på udfordringer. Vi gør brug af vores velassorterede redskabsrum og veksler mellem kredsløbsøvelser og øvelser fra styrketræningsuniverset. De fleste øvelser får et lille twist, så udbyttet bliver større. Læs mere om holdet her.

Alle hold starter træning i uge 36 og vi fortsætter frem til og med uge 15, 2020.

Hvad venter du på? Kom nu med!