• 10 mar 2018
12834981 10208622412859351 365175739 N
Så nærmer årets lokalopvisning i Stenløse gymnastik sig, og programmet er nu helt færdigt.
Vi starter kl. 10 for alle gymnaster med opvarmning og holdfoto i Hal 2 i Stenløse Hallen. Selve opvisningen starter kl. 11.00 og varer til kl. ca. 14.30, og alle interesserede er inviteret, så tag gerne venner, naboer, bedsteforældre med under armen til denne festlige begivenhed, hvor alle vores gymnaster skal vise hvad de har arbejdet med hele vinteren.
For at få arrangementet til at løbe af stablen har vi brug for nogle frivillige hænder til følgende opgaver:
  • Klargøring af caféen inden opvisningen starter (man møder ind kl. 8.00 til morgenmad)
  • Speaker i løbet af dagen
  • Cafévagter i løbet af dagen 
  • Billetsalg
  • Oprydning af caféen efter opvisningen (fra kl. ca. 14.30 og et par timer frem)
  • Oprydning af stole og fejning i hallen
For at få caféen til at kunne sælge bl.a. kaffe og kage har vi desuden brug for 35 kagebagere, som vil levere en kage på dagen, som vi kan sælge i caféen. Hele overskuddet går til foreningen, og dermed til vores gymnaster.
Det hele kan planlægges, så man kan nå at se de hold man gerne vil se. Derfor har vi lavet en doodle, som vi vil bede om at man bruger til at give til kende, hvornår og med hvad man gerne vil give en hånd. Så man kan lige se i programmet hvornår ens favorithold er på gulvet, og så vælge tider der ikke ligger oven i den opvisning.
Vi håber, at vi ligesom tidligere år kan få mange frivillige til at give en hånd med, så alle vore gymnaster kan få en super dag, hvor de får vist hvad de kan.

I kan se programmet her.

HUSK at tilmelde jer via denne doddle: Lokalopvisning 2018

Vi glæder os til en festlig dag.

 

Med venlig hilsen

Stenløse Gymnastik