• 24 mar 2019
SG13

Vi afholder lokalopvisning lørdag den 6. april 2019 fra kl. 10.00-13.30 i Stenløse Hallen. Dørene åbenes kl. 9.30 og entréen er kr. 30 for voksne og børn over 12 år. 

Gymnasterne møder kl. 9.00 til opvarmning

Inden den fælles indmarch kl. 10.00 er der vanen tro fælles opvarmning for alle gymnaster, der skal opvise. Det er fra kl. 9.00 i hal 2, hvor der også tages holdbilleder.

Store oplevelser venter

Lokalopvisningen er højdepunktet i sæsonen og noget alle gymnaster glæder sig til. Vi opfordrer derfor forældre, søskende, bedsteforældre, naboen, venner og veninder til at komme forbi og skabe den helt rigtige begejstrede stemning, når vores gulv fyldes med ambitiøse gymnaster. 

Udover vores gymnaster byder vi også på god stemning i hallen med café, hvor kaffe, kage, sodavand, sandwich og en masse andre lækkerier nok skal friste. I pausen afholder vi lotteri til fordel for foreningen, hvor en masse lokale forretninger har sponsoret flotte præmier. Vi får også besøg af 3 helt igennem forrygende gæstehold.

Når vi slutter dagen af med udmarch kårer vi årets gymnast, årets ildsjæl, og som noget nyt også årets træner i foreningen. Måske det bliver dig eller din gymnast, der får en pris? 

Programmet

Programmet for opvisningen er klar, og du kan se det her.

Frivillige hænder gør en kæmpe forskel

Det er vigtigt at huske på, at din indsats også er afgørende for, at lokalopvisningen bliver en fest for alle. Vi skal bruge frivillige hænder til følgende overkommelige opgaver: 

  • Klargøring af café (vi mødes kl. 7.00 til morgenmad)
  • Speaker
  • Billetsalg
  • Cafévagt
  • Oprydning af café
  • Oprydning af stole og fejning af hal
  • Førstehjælper

For at caféen kan sælge bl.a. kaffe og kage har vi brug for 50 kagebagere, som vil levere en kage på dagen, som vi kan sælge i caféen. Hele overskuddet går til foreningen, og dermed vores gymnaster. 

Vi håber, at vi ligesom de tidligere år kan få mange frivillige til at give en hånd med, så alle vores gymnaster kan få en super dag. 

Tilmeld dig som frivillig. 

Tilmeld dig som frivillig her

Vi glæder os til en festlig dag. 

Venlig hilsen 

Stenløse Gymnastik