Indbetalte beløb til kontingenter kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen af det enkelte hold/aktivitet.

Tilmelding til og betaling af sæsonhold - hold der starter i august eller september og løber frem til foreningens lokalopvisning det efterfølgende forår - kan fortrydes til og med uge 42 (børnenes efterårsferie), hvorefter det fulde kontingent for holdet tilbageføres.

Det er muligt at få en prøvetime, såfremt holdets instruktør tillader det. Det forudsætter dog samtidigt, at foreningen kan tilbyde en plads på holdet.

Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med foreningens bestyrelse eller forretningsfører.

Stenløse Gymnastik modtager betaling fra flg. korttyper: Dankort og Visa Dankort. Foreningen kan undtagelsesvis modtage kontingenter via kontooverførsel. Det kan gøres til foreningens konto i Danske Bank, Stenløse Afdeling, reg. nr. 3434, konto nr. 3434080592. Overførslen aftales med foreningen. Det gøres ved at kontakte foreningen på adressen info@stenloesegymnastik.dk.