Foreningen har 2 priser, som uddeles i forbindelse med den årlige lokalopvisning.

Den ene er prisen som årets gymnast. Prisen gives til en gymnast, som udover at være dygtig inden for den disciplin han eller hun deltager i, også gennem sit engagement og humør er et forbillede for de andre deltagere på holdet, og på den måde er med til at skabe den helt rigtige stemning på holdet.

Det er den ansvarlige træner fra hvert hold, som indstiller en gymnast fra holdet til prisen. På baggrund af indstillingerne vælger et udvalg i bestyrelsen modtageren af prisen. Kåringen af årets gymnast sker ved afslutningen af lokalopvisningen, og kun udvalget i bestyrelsen ved, hvem som modtager prisen.

Selve prisen er en vandrepokal med gymnastens navn indgraveret, og som årets gymnast har indtil lokalopvisningen året efter. Herefter vil gymnasten give den videre til en ny modtager men vil samtidigt få en mindepokal til evig eje og som et vidnesbyrd om gymnastens store betydning i foreningen.

Siden 2010 har foreningen haft en ildsjæl pris - en hæderspris der uddeles til én blandt de mange aktive, som tager del i arbejdet omkring foreningen som træner eller frivillig, og som er alt afgørende for, at vi overhovedet har en gymnastik forening. Alle medlemmer i foreningen kan indstille en værdig modtager af prisen til bestyrelsen. Prisen uddeles i forbindelse med lokalopvisningen.

Årets gymnast 2018              Årets ildsjæl 2018

Malou Kristiansen                 Solveig Lund Jakobsen

Tidligere kandidater til årets gymnast Tidligere kandidater til årets ildsjæl
2002 Camilla N. Frid