CrossGym - med fokus på kredsløb og kerne. 60 minutters koncentreret træning inddelt i 15 minutters opvarmning, 35 minutters kredsløbstræning samt træning af mave, ryg og overkropsmuskulatur afrundet af 10 minutters afspænding og udstrækning.

Vi laver træning baseret på cirkeltræning og tabata. De fleste øvelser er uden redskaber, hvor vi bruger kroppens egen vægt som modstand, men vi tilføjer også vægte, så højere modstand opnås.

Vi sætter øvelserne sammen i programmer, som kommer rundt om alle kroppens muskelgrupper, og vi øger gradvist intensiteten. De enkelte øvelser er f.eks. squats, lunges og burpees, som alle træner lårmusklerne, men vi laver eksempelvis også crunches, som på forskellig vis belaster mavemuskulaturen, og endelig er der push-up, pull-ups og chin-ups, så vi også får armene med.

Vi laver træningerne i 3 ugers moduler. I første uge introducerer vi øvelserne, har fuld fokus på den tekniske udførsel, så de udføres korrekt og belaster rigtigt, så skader undgås. I de efterfølgende 2 uger kan du som deltager øge intensiteten i øvelserne og på den måde mærke en forbedring i din træning.

Holdet kræver ingen forudsætninger for dig som deltager, og vi graduerer en lang række øvelser, så hårdhed og modstand er afstemt dit niveau.

Børn over 15 år kan deltage med deres forældre og på forældrenes ansvar. Træningen er ikke tilrettelagt børn.

Pris: Kr. 750,00 for hele sæsonen.

Du kan med fordel også vælge at træne med på CrossGym Strength, torsdag fra 18:30-20:00. Her er der fokus på styrke, og den forbrænding det giver kroppen.

Tilmelder du dig både CrossGym Cardio & Core og CrossGym Strength, så får du kr. 350,00 i rabat. Du betaler fuld pris ved tilmelding, og rabatten tilbageføres efterfølgende.

 

Tilmeld dig holdet

Generel information

  • Tirsdag kl. 17:30-18:30
  • Fra uge 35, 2018 til og med uge 15, 2019
  • Sandbjerg hallen, hal A

Træner

Rikke Braad, Christian Jessen & Søren Hvid
Tlf.: 42921995 / 30780177 / 21516792