CrossGym - med fokus på styrke.

1½ times koncentreret træning med formålet af forøge muskelmassen. Det giver styrke, højere forbrænding og øger kroppens velvære.

Vi fokuserer på at arbejde alle kroppens muskler igennem, modsat den mere ensidige udfordring som diverse motionsmaskiner tilbyder. Til det formål bruger vi kettlebells, vægtstænger men også den alternative vægtmodstand man får fra slammerballs og battleropes. Endelig laver vi også masser af øvelser, hvor kroppens egen vægt er modstanden. Vi laver øvelser stående og liggende - på maven og på ryggen.

Ved hver træning har vi en WOD - Workout Of the Day. Øvelser vi sætter sammen i et program. Dem laver vi i 3 ugers moduler, hvor vi i første uge introducerer øvelserne og har fuld fokus på den tekniske udførsel, så de udføres korrekt og belaster rigtigt, så skader undgås. I de efterfølgende 2 uger kan du som deltager øge intensiteten i øvelserne og på den måde mærke en forbedring i din træning.

Strength holdet er for dig, som allerede har stiftet bekendtskab med styrketræning, som gerne vil udfordres og udfordre de andre på holdet, når vi laver øvelser på tid, er inddelt i små hold o. lign. Vi forventer, du har en god grundform, og at du møder til træning, for at yde alt hvad du kan. Børn kan ikke deltage.

Pris: Kr. 900,00 for hele sæsonen.

Du kan med fordel også vælge at træne med på CrossGym Cardio & Core om tirsdagen fra 17:30-18:30, hvor vi har fokus på kredsløbstræning og kondition.

Tilmelder du dig både CrossGym Cardio & Core og CrossGym Strength, får du kr. 350,00 i rabat. Du betaler fuld pris ved tilmeldingen, og rabatten tilbageføres efterfølgende.

Tilmeld dig holdet

Generel information

  • Torsdag kl. 18:30-20:00
  • Fra uge 35, 2018 til og med uge 15, 2019
  • Sandbjerg hallen, hal A

Træner

Rikke Braad, Christian Jessen & Søren Hvid
Tlf.: 42921995 / 30780177 / 21516792