Cirkeltræning, Advanced

Tekst

Udgangspunktet i cirkeltræning er at komme hele vejen rundt. Styrketræning, kondition, træning af mave og ryg muskulatur og hurtighed. Vores lørdagstræning er tilrettelagt dig, som allerede har stiftet bekendtskab med funktionel træning, og som vil glæde sig til en ny udfordring - hver lørdag.


Timen er sammensat med 15 minutters forberedelse og opvarmning, 30 minutters cirkeltræning og til sidst 15 minutters nedpakning af redskaber og udstrækning. Træningsprincippet vi følger, er 45 sekunders øvelse efterfulgt af 15 sekunders pause. Vi har 9 forskellige øvelser pr. gang i cirklen, så hver øvelse gennemføres 3 gange. 

Vi gør flittigt brug af vores velassorterede redskabslager, så vær klar til kettlebells, vægtstænger, plyoboxe og en masse andre redskaber, der alle har til formål, at gøre træningen hård, så du efter hver træning kan starte weekenden med at sige 'I did it' til dig selv.

Den første lørdag i hver måned laver vi tabata træning, som i høj grad træner vores udholdenhed. Her kører vi 2 sæt med 4 øvelser. Hver øvelse gennemføres i 20 sekunder efterfulgt af 10 sekunders pause, og vi kører 8 gentagelser. Efter en kort puster går vi videre til næste øvelse i sættet. Der er garanti for hårdhed!


Du behøver ikke at være i en god form for at deltage, men det er en klar fordel, hvis du har ambitionen om det, for lørdag morgen træner vi hårdt, så vi kan holde fri resten af weekenden, med alle de andre planer vi også har.

Når du kommer til træningen, så medbring en drikkedunk eller flaske med vand og evt. et lille håndklæde du kan have med rundt, for du skal nok få sved på panden. Derudover forventer vi et godt humør, for træning skal være sjovt.


Træningen er ikke tilrettelagt børn.

Tid og sted

Tid: Lørdag kl 9:00 til 10:15

Sted: Sandbjerghallen Hal A

Start uge: 36

Pris (for hele sæsonen): kr 350 (inkl gebyr)