Cirkeltræning, Basic 21/22

Udgangspunktet i cirkeltræning er at komme hele vejen rundt. Styrketræning, kondition, træning af mave og ryg muskulatur og hurtighed. Er du ny indenfor funktionel træning, er dette hold et rigtigt godt sted at starte, for vi har ved hver træning fokus på den korrekte udførelse af øvelserne, så du føler dig sikker på, hvad det er, du gør.

Timen er sammensat med 15 minutters forberedelse og opvarmning, 30 minutters cirkeltræning og til sidst 15 minutters nedpakning af redskaber og udstrækning. Træningsprincippet vi følger er 45 sekunders øvelse efterfulgt af 15 sekunders pause.


Vi har 7-9 forskellige øvelser pr. gang i cirklen, og hver øvelse gennemføres 3 gange. Vi gør fortrinsvist brug af simple og ukomplekse øvelser, så sværhedsgraden er på ingen måde høj. Det er en fordel for dig, som er ny i funktionel træning, men også for dig som prioriterer at få det maksimale udbytte af hård træning på bare én time.

Nogle af øvelserne er vægtbærende - dvs. at det er din egen krop, som er modstanden. I andre øvelser bruger vi redskaber som sjippetove, vægte, vægtstænger o.lign., så vi får en variation i øvelserne og indhold. Du behøver ikke at være i en god form for at deltage, men det er en klar fordel, hvis du har ambitionen om det.


Når du kommer til træningen, så medbring en drikkedunk eller flaske med vand og evt. et lille håndklæde du kan have med rundt, for du skal nok få sved på panden. Derudover forventer vi et godt humør, for træning skal være sjovt.


Børn over 15 år kan deltage med deres forældre og på forældrenes ansvar.

Tid og sted

Tid: Mandag kl 19:00 20:00

Sted: Sandbjerghallen Hal A

Start uge: 36

Pris (for hele sæsonen): kr 350 (inkl gebyr)