HIIT FIT torsdag

HIIT torsdag

Hiit træning – eller High-intensity interval training – handler kort fortalt om, at du får presset din kondition til det yderste men i korte intervaller og med koncentreret indsats. I løbet af de 45 minutter træningen varer, vil du kun opleve få pauser, inden næste udfordring venter, men det er samtidigt intensiteten i træningen, som giver resultaterne. Hiit træning er et godt alternativ til andre men mere ensidige træningsformer som løb og cykling og i særdeleshed i den mørke tid på året.

I Stenløse Gymnastik har vi udviklet vores eget Hiit koncept – Hiit Fit. Hér gør vi brug af vores mange træningsredskaber, så vi kan tilbyde en varieret og alsidig træning. Træningen starter hver gang med let opvarmning, så vi får varmet musklerne og skabt mobilitet i leddene. Herefter følger en workout, som er baseret på forskellige træningsprincipper, men som alle bygger på intens aktivitet efterfulgt af en kort pause, inden vi fortsætter igen og typisk over 20-30 minutter. Temaerne i programmerne køres i 3 ugers forløb, men med forskellige øvelser hver gang, så træningen opleves varieret. Til sidst puster vi ud, laver udstrækning og lægger redskaberne på plads igen.

Grundet intensiteten i træningen er det vigtigt, at du medbringer noget at drikke og et lille håndklæde til at tørre sveden af, for den skal du nok opleve komme. Du behøver ikke at være i en god kondition for at træne med – det handler blot om, hvor hårdt du går til den – men koncentreret konditionstræning er den type som giver de største fremskridt på kortest tid, så med den rigtige indsats er der hurtigt en belønning.

Programmet for træningerne om mandagen og den efterfølgende torsdag vil være ens. Børn over 15 år kan deltage i sammenhæng med en voksen.

Aktiviteter

Torsdag kl 18:00 til 18:45

Sandbjerg Hallen Hal A

Opstart uge 36

Pris kr 400 (for hel sæsonen)