TAK FOR I ÅR

Stenløse Ynglinge

Hvorfor starte på holdet?

Stenløses ynglingehold stræber efter at følge hvad efterspørgslen er fra gymnasterne, og dermed vil indholdet i træningsgangene være meget varieret.

Holdet vil give dig nogle gode kvalifikationer inden for hvad gymnastik indebærer, hvordan en opvisning skal bygges op, hvordan man med engagement får mest ud af en træning, hvordan man kan forbedre sig som hjælpetræner eller få lyst til at blive det, og ikke mindst skabe nogle gode venskaber.

 

-       Gymnaster er fra 7. klasse og opefter.

-       Holdet skal lave en opvisning ved Stenløse Gymnastiks lokalopvisning, og hvis gymnasterne har lyst, kan holdet også deltage i andre opvisninger.

 

 

Hvordan kan holdet forbedre dig som gymnast?

Ynglingeholdet åbner muligheden for, at du som gymnast  kan have indflydelse på hvad træningerne skal indeholde og derfor omkranser næsten alle former for gymnastik i form af spring, rytme, dans, styrketræning, massage, yoga mm.

Hvis gymnasterne ønsker det, kan vi invitere en gæstetræner ud til at afdække en eller flere af områderne, hvilket vil give gymnasterne et bredere perspektiv, som kan inspirere dem og derved videreføre noget af det de lærer, til når de selv skal kreere deres opvisning til foråret 2022.

 

 

 

Hvordan kan holdet skabe kvaliteter for dig som er/vil være træner i en gymnastikforening?

Nogle af træningsgangene vil åbne muligheden for, at du kan prøve kræfter med hvad det vil sige at være hjælpetræner, hvis du går med tanken om det. Du kan få et indblik i basale modtagninger i spring, opvarmning, lege og generelt hvordan det er at være træner.

For dig der allerede er hjælpetræner vil det kunne klæde dig godt på i rollen som hjælpetræner, og du kan forhåbentlig benytte noget af det du lærer på ynglingeholdet på et af dine andre hold, hvor du er hjælpetræner.

Træneren på holdet har selv været træner i mange år, og kan derfor dele ud af sine erfaringer og komme med et godt råd ved de mange spørgsmål og overvejelser der kan være.

Tid og sted

Tid: Tirsdag 17:00 til 18:30

Sted: Stenløsehallen hal 1

Start uge: 33

Pris ved tilmelding efter 15/11: kr 750 (inkl gebyr)