Klubnyheder

Sker der ikke snart noget???

21. maj 2021, 11.04

Kære medlemmer og trænere.


Vi er her endnu, og måske er der lys forude. 

I bestyrelsen har vi igennem de seneste alt for mange måneder uden aktivitet i hallen, mødtes jævnligt blandt andet for at holde øje med mulighederne for at komme i sving igen. Normalt har vi ved denne tid netop afsluttet lokalopvisningen, og er ved at sætte sommerholdene i gang, men desværre er dette også anderledes i år. 


Vi har dog ikke helt opgivet håbet om mere gymnastik inden sommerferien, da der for et par uger siden er meldt en forventning ud fra myndighederne, om at indendørs idræt for børn og unge kan starte igen d. 21/4. 

Vi mangler dog stadig præcisering af hvilke idrætsgrene der bliver tale om, og under hvilke regler det skal foregå. 


Men kan vi komme i hallen, så er det planen snarest muligt at køre de almindelige hold videre indtil sommerferien, som en lille kompensation for de mange tabte uger, og for lige at smage lidt på gymnastikken igen, inden at det er tid til at holde ferie. Lykkes det at komme i gang igen i denne måned, arbejder vi samtidig med en ide om at afholde en fælles gymnastik-dag d. 13/6, formentlig udendørs. Om det bliver som en lille lokalopvisning, bare en dag med en masse fællesgymnastik eller noget helt tredje, afgøres først når vi ved hvordan vi kan komme i gang med træningen igen, og når vi ved mere om hvordan forsamlingsforbud forventes at være til den tid. 


Men hold dagen fri i kalenderen noget tid endnu, for muligheden for at deltage i en rigtig god gymnastikoplevelse for alle de unge mennesker. Derudover kommer her første forvarsel for Summer Gym Camp 2021. Det er planen igen at afholde sommer-aktivitet med masser af gymnastik i uge 31 i Stenløse. Vi efterlyser derfor frivillige kræfter blandt forældrene, til at få arrangeret en fantastisk uge for børnene. Så tag endelig fat i en fra bestyrelsen hvis du har interesse for at hjælpe denne skønne uge godt på vej. Der kræves ingen specielle forudsætninger eller viden om gymnastik, bare noget gå-på-mod og lyst til at tage del i arbejdet. 


Vi forventer meget snart at kunne bringe mere klarhed om mulighederne, og håber så meget at vi snart kan se noget aktivitet i hallerne igen.

Bestyrelsen