Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Indbetalte beløb til kontingenter kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen af det enkelte hold/aktivitet.

Tilmelding til og betaling af sæsonhold - hold der starter i august eller september og løber frem til foreningens lokalopvisning det efterfølgende forår - kan fortrydes til og med uge 42 (børnenes efterårsferie), hvorefter det fulde kontingent for holdet tilbageføres.

Det er muligt at få en prøvetime, såfremt holdets instruktør tillader det. Det forudsætter dog samtidigt, at foreningen kan tilbyde en plads på holdet.

Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med foreningens bestyrelse eller forretningsfører hvis udmeldelse finder sted efter uge 42 (børnenes efterårsferie).

Indbetalingen finder sted ved tilmeldelse på det enkelte hold på foreningens hjemmeside, og administreres i første omgang af Holdsport. Holdsport tager et gebyr på op til DKR 9, som Stenløse Gymnastik indbetaler. Derfor er alle hold-priser angivet med kommentaren "inkl gebyr".

Der kan gå op til en uge før Stenløse Gymnastik modtager det indbetalte beløb. Dette kan eventuelt forsinke en tilbagebetaling.

Foreningen kan undtagelsesvis modtage kontingenter via kontooverførsel. Det kan gøres til foreningens konto i Danske Bank, Stenløse Afdeling, reg. nr. 3434, konto nr. 3434080592. Overførslen aftales med foreningen. Det gøres ved at kontakte foreningen på adressen info@stenloesegymnastik.dk.